NEUNBURG
Re: NEUNBURG
Może przesadziłam z tymi czterema maluszkami.Raczej są 3 i 2 jajeczka.A może jednak są 4 maleństwa?
Irena
Milo mi stwierdzić,że mają tu wciąż cztery maluchy.Jeden skrzacik mały ale jest...Nie wiem jak długo się utrzyma.ale puki co miło,że jest.
Irena
Czy dzisiaj jest skrzacik...Ależ jest podrośniety i zrównał się z rodzeństwem..
No maluszki doganiajcie świat ...Jest tu czwórka pięknotek.
No maluszki doganiajcie świat ...Jest tu czwórka pięknotek.
Irena
W tym sezonie udało się odchować z maleństwa 4 bocianiątka. Dawno nie mieli czwóreczki. Brawo i dalej trzymamy kciuki aż do dorosłości
maluszków.
maluszków.
Irena
Są nadal cztery i ta para rodziców ma u mnie plusa .Od wielu lat je obserwuję i dochodzę do wniosku,że tu jedynie eliminuje natura...Często zdarzało się,że deszcze i ochłodzenie tę robotę wykonywały .Bociany zostawały cały sezon bez lęgu.
Irena
O matko ..pogodo Tam absolutnie już deszczy dość . Boję się nawet spojrzeć na te biedactwa...
Irena
Widzę tylko trzy maluchy,,,Nie oby nie to że odszedł znowu kolejny maluch,Nam już dość na to wszystko patrzeć .
Patrzę na zdjęcia z wczoraj i wczoraj też były tylko 3 widoczne maluchy.A niech to....
Patrzę na zdjęcia z wczoraj i wczoraj też były tylko 3 widoczne maluchy.A niech to....
Irena
To jest niesamowita dla mnie niespodzianka.W sensie bardzo radosna i miła...Żyją wszystkie 4 maluchy..
Irena
Z duszą na ramieniu zaglądam do tego gniazda i codziennie liczę czy aby moje kochane maluszki są w komplece.
A no są ...i to zdrowe i prawie suche. Bardzo cieszę się.
A no są ...i to zdrowe i prawie suche. Bardzo cieszę się.
Irena
Wieczorem z rodzicem a dziś z rana są same .
Rodzice muszą natrudzić się w poszukiwaniach pożywienia dla gromadki bocianków Chyba dziś pada deszcz.Bocianki są zmoknięte.Wczoraj i dzisiaj jeden z nich tak bardzo chciałby już polecieć.Może za 2 tygodnie poleci??
Rodzice muszą natrudzić się w poszukiwaniach pożywienia dla gromadki bocianków Chyba dziś pada deszcz.Bocianki są zmoknięte.Wczoraj i dzisiaj jeden z nich tak bardzo chciałby już polecieć.Może za 2 tygodnie poleci??
Irena
Młodzież ustawiła się jak żołnierze na warcie..A może jak modele z modelkami podczas pokazu mody.
Czy tak czy siak...stojąc wypatrzyły mamę z sianem w dziobie i przekąską .No i przekąska znikła w oka mgnieniu.
Czy tak czy siak...stojąc wypatrzyły mamę z sianem w dziobie i przekąską .No i przekąska znikła w oka mgnieniu.
Irena
Młodzież wczoraj wieczorem sme a dziś o poranku jest tata z nimi. Sprawdza zasieki...By czasem któryś nie postawił nogi za dalekoi nie wypadł.
Irena
Re: NEUNBURG [attachment=2]bandicam 2024-06-27 19-17-11-248.jpg[/attachment]
Chwila odpoczynku przed wieczorem.Rodzic poczęstował przekąską i poleciał dalej.Rolę opiekuna przejął jeden z rodzeństwa .
Irena