CZARNA - BIESZCZADY
Re: CZARNA - BIESZCZADY
Jest jeden bocianek. W ciągu dnia go nie spotkałam, a teraz odpoczywa. Zobaczymy jutro czy to gospodarz.
W DZIEŃ TYLKO JEDEN PRZYLATYWAL DO GNIAZDA ,WIECZOREM JUŻ SA WE DWOJE
W DZIEŃ BYŁ TYLKO JEDEN . WIECZOREM JUŻ SA OBYDWOJE
PRZEZ POLUDNIE JEDEN W GNIEZDZIE .NIE MOGĘ ICH ''UPOLOWAĆ ''WE DWOJE W DZIEŃ
No dzisiaj Gajko ja ich tylko w dwójkę widziałam, ale jak dwa posągi stały na gnieździe. Ale może pogoda była winna, bo ciągle lało.
MIALAM ŁUT SZCZĘŚCIA - ZŁAPALAM ICH RAZEM W GNIEŻDZIE
STARAJĄ SIĘ I MOZE BĘDZIE REZULTAT
[
[
Dolek już głęboki. Tu będzie znowu ciężko dopatrzeć kolejne jajka. A to już dzisiaj wieczorem ma być drugie.
ZMIANA I STARANIA O NASTĘPNE JAJECZKA ,ALE ILE ICH TERAZ JEST TO TRUDNO POWIEDZIEĆ
Tutaj chyba nie dopatrzymy się na razie zawartości dołka. Dzis wieczorem chyba czwarte jajko będzie.
UDAŁO MI SIĘ PODPATRZYĆ JAJECZKA JEST PRZYNAJMNIEJ TRZY
Ja tez widze tylko trzy, chociaz moga byc cztery bo dolek jest gleboki i zakryty, a bocki nadal kopuluja. Moze bedzie jeszcze jedno jajko.
DZISIAJ PRZEDPOŁUDNIEM CAŁY CZAS KRĘCI SIĘ KÓŁKO
Niestety nie ma przekazu z kamerki ponieważ znajduje się ona na dachu szkoły podstawowej, której dach jest obecnie remontowany. Po remoncie kamerka powróci na miejsce i przekaz zostanie wznowiony.
W tym roku bocianki; Samica Danuta i samiec Wojtek, mają trzy młode. Nie było żadnej eliminacji. W tej chwili młodzież juz lata.
Dziekuje bardzo za info Sołtysowi w Czarnej Górnej, panu Adamowi Faber oraz jego małżonce.
W tym roku bocianki; Samica Danuta i samiec Wojtek, mają trzy młode. Nie było żadnej eliminacji. W tej chwili młodzież juz lata.
Dziekuje bardzo za info Sołtysowi w Czarnej Górnej, panu Adamowi Faber oraz jego małżonce.