HOCHSTADT
Re: HOCHSTADT
W końcu są dziś razem.Szkoda,że Odszedł wieloletni opiekun gniazd.Może trochę świeżej ściółki otrzymałyby te boćki o tej zimnej porze.
Irena
Tylko jeden...ale kto??/
Po kilku godzinach czekania by bociek zmienił pozycję widzę,że to jest pani Frieda.Nie ma Geromego .
Po kilku godzinach czekania by bociek zmienił pozycję widzę,że to jest pani Frieda.Nie ma Geromego .
Irena
9 listopada zostawiłam komentarz na temat braku suchej ściółki w gnieździe.niesamowite nie tylko mnie przyszło do głowy tak pomyśleć. A tu proszę i bez opiekuna,Ś p. postarano się o suchą słomę.Brawo.Szkoda,że nie ma boćków.Zdjęcie z 13 i dziś.
Irena
Gniazdo ze stołówką czekało na nich długo.Właśnie wróciła Frieda i wcale nie jest zainteresowana tym podrzuconym menu.Pewnie jest najedzona.widać nogi ubłocone aż po pas.Dobrze by było by trochę zostawiła dla Gerome.Na razie wszystko ok.
Irena
Czyżby na prawdę były najedzone??/Kurczaki leżą tu już od 3 dni.Czy jeszcze nadają się do konsumpcji??
Irena
Gerome w dzień był w gnieździe.Polegiwał sobie.Poznałam go ... ale czy na pewno? po dziobie.
Na noc nie został.
Na noc nie został.
Irena
Witaj Gerome. Dziś znowu odpoczywa. Chyba jest codziennie .Cieszę się,że jesteś.
Irena
Niesamowite.No po prostu nie wierzę.Gerome z Friedą.... Widok dawno nie widziany.
Irena
Po sylwetce domyślam się, ze może to być tym razem Frieda..
.Szkoda, że ciemno w gnieździe.
.Szkoda, że ciemno w gnieździe.
Irena