HOYO DE MANZANARES - HISZPANIA
Re: HOYO DE MANZANARES - HISZPANIA
Mlody chodzi już po całym gnieździe. Jest już duży. Ale nie podoba mi się, ze rodzic oglądał znowu jaja i to co widać na nim. Mam nadzieje ze to brud lub już stara dziura.
Dzisiaj już jest tylko jedno jajo.To ulubiona „maskotka” młodego. Nawet na nim leży.
Mlody ciagle jeszcze kręci się przy jaju. Na krótko stanal na wyprostowanych nóżkach przed kamerka. Wieczorem wyglada już na większego niż był rano.
Dostal dzisiaj coś dziwnego do jedzenia, wyglądało jak wnętrzności/ flaki. Nie chciał tego jesc. Odpoczywał razem z dwójka rodziców. Oni podkładali mu pojedyncze źdźbła sianka pod ciałko.
Faktycznie, dziwnej treści otrzymuje pokarmy. Najpierw w ogóle nie zareagował na zrzut, ale po chwili dorosły zaczął to rozbierać na części pierwsze i jadły razem.
Stoi już ładnie na nogach, ale odpoczywać lubi jeszcze przy "rodzicu"
Stoi już ładnie na nogach, ale odpoczywać lubi jeszcze przy "rodzicu"
Dzisiaj podobnie jak wczoraj.
Młody dostał jakąś breję, ale chyba jest najedzony, bo w ogóle nie był tym zainteresowany.
Ćwiczy nogi i odpoczywa.
Młody dostał jakąś breję, ale chyba jest najedzony, bo w ogóle nie był tym zainteresowany.
Ćwiczy nogi i odpoczywa.
Chwila, chwila, kto tutaj ma jeść?
Zrobił zrzut, a drugi dosrosły to łyknął bez zastanowienia.
Młody był z lekka zdziwiony.
Zrobił zrzut, a drugi dosrosły to łyknął bez zastanowienia.
Młody był z lekka zdziwiony.
Jest beznadziejne teraz ustawienie tej kamery.Młody często staje na nóżkach, chodzi i trzepie skrzydełkami. Nic z tego dokładnie nie widać. Jedzenia tez są jakieś skąpe. Raz stał podczas jedzenia tyłem do kamerki, ale nie jadł długo, wiec musiało być mało. Drugi raz to były trzy dżdżownice. Dla takiego młodzieńca to nic. Młody tez jest bardzo mokry. Troszkę mi go zal. Jedynak i tak musi prosić się o jedzenie. Co by tutaj było, gdyby było więcej maluszków.
OD 29.05 NIE BYŁO PRZEKAZU - DZIŚ JEST!
WIDZĘ MŁODEGO ....NOGI!
DŁUGO STAŁ, ALE W KOŃCU SIĘ ZMĘCZYŁ...
WIDZĘ MŁODEGO ....NOGI!
DŁUGO STAŁ, ALE W KOŃCU SIĘ ZMĘCZYŁ...
Trudno się w tej chwili tutaj obserwuje młodego. Czasami widać tylko nogi i nie wiadomo co się dzieje. Np. Młody ćwiczył skrzydełka. Ale tutaj widać tylko nogi. Mlody leży często z którymś z rodziców
W CZERWCU SKOŃCZYŁA SIĘ TRANSMISJA..
JEDYNAK BYŁ SPRAWNY - NA PEWNO SOBIE PORADZIŁ!
JEDYNAK BYŁ SPRAWNY - NA PEWNO SOBIE PORADZIŁ!
S E Z O N - 2 0 2 4
OD DZIŚ ZACZĘŁA SIĘ TRANSMISJA.
W GNIEŹDZIE ZASTAŁAM JEDNEGO Z RODZICÓW, KTÓRY POPRAWIA GNIAZDO
GOSPODARZE NIE MAJĄ OBRĄCZEK!
JEST I DRUGI!
OD DZIŚ ZACZĘŁA SIĘ TRANSMISJA.
W GNIEŹDZIE ZASTAŁAM JEDNEGO Z RODZICÓW, KTÓRY POPRAWIA GNIAZDO
GOSPODARZE NIE MAJĄ OBRĄCZEK!
JEST I DRUGI!
DZIŚ JEST PRZEKAZ NA ŻYWO...
BOĆKI MAJĄ TRZY JAJA
TEN MA COŚ PRZYKLEJONE U NASADY DZIOBA, NO I ŚMIECI W GNIEŹDZIE, JAK ZWYKLE PEŁNO!
BOĆKI MAJĄ TRZY JAJA
TEN MA COŚ PRZYKLEJONE U NASADY DZIOBA, NO I ŚMIECI W GNIEŹDZIE, JAK ZWYKLE PEŁNO!
JEST PIERWSZE PISKLĄTKO!
JUŻ SĄ DWA MALEŃSTWA
W TYM ŚMIETNISKU SA TRZY MALUSZKI ,DWA JUŻ DUŻE I TRZECI MALUSIEŃKI ,PEWNIE SIĘ PÓZNO WYKLUL .MALUSZKU TRZYMAJ SIĘ DZIELNIE